90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

5 idéer för den perfekta gåvan till alla hjärtans dag: Ge din partner en gåva som ger mer välmående och lycka

Vill du göra något särskilt för din partner denna alla hjärtans dag? I denna artikeln delar vi våra fem bästa idéer så att du kan göra något särskilt denna alla hjärtans dag.

Innehåll

  • Idé 1: Laga en romantisk middag
  • Idé 2: Ge dem en gåva för välmående
  • Idé 3: Åk på en romantisk weekend
  • Idé 4: Ge en särskild gåva
  • Idé 5: Planera en kul aktivitet

Idé 1: Laga en romantisk middag

Ett jättebra sätt att visa för din partner hur mycket du tycker om dem är att laga en god middag och ordna en romantisk kväll. Laga något själv eller beställ från deras favoritrestaurang. Vad du än väljer så tror vi det kommer att bli en fantastisk kväll!

Idé 2: Ge dem en gåva för välmående

Ett annat sätt du kan ge de din partner lite extra kärlek på är att ge dem en gåva för välmående. Det kan till exempel vara en diffuser för eteriska oljor, eller ett par nya yogabyxor! Det är en perfekt gåva som fortsätter att ge. 

Grå Stendiffuser
Grå Stendiffuser
Grå Stendiffuser
Grå Stendiffuser
Grå Stendiffuser
Grå Stendiffuser

Grå Stendiffuser

1.099 kr

Gå med i volant aromfamilj

Leverans enligt schema
Spara 15% på dina favoritoljor
Avbryt, lägg till, pausa eller byt produkter när du vill

*Prenumerationer har ett minimum om två leveranser. Kun ordrar över 450kr levereras kostnadsfritt

Idé 3: Åk på en romantisk weekend

Om du letar efter en lyxig present till din partner så är en romantisk resa den bästa gåvan! Det kan vara allt från en weekend i ett mysigt B&B några timmar bort, till en all-inclusive resa i Karibien! Detta är den ultimata presenten för en alla hjärtans dag som ni sent kommer glömma!

Idé 4: Ge en särskild gåva

Photo by Anna Pou from Pexels

Om stora gester inte är din grej så är en gåva som visar lite extra omtanke perfekt. Det kan vara allt från ett kärleksbrev i din partners lunchlåda, till biljetter för att se deras favoritband live! Vad du än väljer så är det tanken som räknas.

Idé 5: Planera en kul aktivitet

Slutligen, om du letar för något lite mer avslappnat, en kul aktivitet är den perfekta gåvan för två! Gå på bio eller spela minigolf, det finns hur många idéer som helst! 

Vi hoppas att du tyckte om dessa fem idéer för att fira alla hjärtans dag med din partner! Ha en jättefin och kärleksfull dag!

Curious of what essential oils can do for you?

98.8%

experience positive effects within 30 days of buying volant essential oils and diffusers.

TrustScore 4.7 | 800+ reviews
"Jag har länge velat ha en diffuser. Den vackraste fanns på Volant Aroma. Kände inte till eteriska oljor sedan tidigare och dess egenskaper, de är helt otroliga. Man känner ett välbehag och välmående. Det känns att de påverkar en på djupet. Köpt flertalet olika dofter som sprider sig i hemmet. På kvällen en avslappnande och på morgonen en uppiggande :) Jag kommer att köpa fler då jag vill ha en i varje rum. " Elin J.
"Älskar min diffuser, hemmet luktar nystädat och en underbar doft sprider sig :-) Supernöjd" Frida H.
"Jag är besatt!! Ångrar inte en sekund att jag köpte den. Lätt att rengöra, lätt hanterlig, sprider doften bra, fin inredningsdetalj!" Jasna
"Första intrycket var att den var vacker, men en smula liten. Men den bara växer och växer i ens ögon. Underbara dofter. Och med det är den nu en oumbärlig del till ett trivsamt och harmoniskt hem." Robban
"Det bästa köpet jag har gjort! Så nöjd! Det var nog detta jag har längtat efter, på länge!! Luktar så gott hela lägenheten och jag mår bra av dessa eteriska oljor!!" Mihaela L.
"Inspirerande kommunikation, köpte min diffuser med ett stort mervärde och är otroligt nöjd. Sleep-blandningen är en ny favorit 🙏" Nina E.
"Så nöjd med min diffuser som både är snygg som inredning och dessutom gör jobbet. Luften känns renare och fräschare och min astma känns redan bättre efter en månads användning" Chloe L.

Other blog posts