90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

En morgorutin som inkluderar andning, meditation och eteriska oljor

Jag heter Christine och jag är en holistisk instruktör för yoga och meditation. Jag har en passion för det naturliga livet och välbefinnande. 

Jag vet att livet kan vara stressande och dränera dig på energi. Jag har sett de negativa effekterna som stress kan ha på kroppen. Lyckligtvis finns det enkla verktyg som kan hjälpa dig att återställa balansen och förbättra din vilopuls.

Det är de enkla rutinerna i din vardag som gör skillnaden mellan ett stressat sinne och ett lugnt sinne. Därför lärde jag mig om och utövade holistisk yogabehandling, yin yoga, återställande yoga, meditation och andningsarbete. Min strävan efter kunskap har tagit mig till Bali, Sri Lanka och Indien, där jag har träffat fantastiska lärare och utövare. Jag hoppas att min kunskap och erfarenhet kan hjälpa dig att få mer lugn och välbefinnande i ditt liv. 

Innehåll/ direktlänkar

  • 06:00: Diffuser med eteriska oljor
  • 06:05: Juice
  • 06.15: Andning, meditation and andnigsarbete
  • 06.25: Self massage

Min Morgonrutin

För mig är min morgonrutin nyckeln till en bra och lugn start på dagen. På morgonen kan du skapa mer rum för en rutin - det är lättare att avsätta tid som inte innehåller distraktioner, det innan de hektiska dagliga aktiviteterna börjar. Morgonen kan också sätta humöret för resten av dagen, så gör tid för det!

06:00: Diffuser med eteriska oljor

Det första jag gör när jag vaknar är att sätta igång min vackra volant diffuser. Jag använder vanligtvis organisk, ren eterisk olja av bergamott eller eukalyptus från volant. Bergamott har en fräsch citrusdoft som får mig att tänka på sommar och sol, medan Eucalyptus påminner mig om spa och välbefinnande. Jag tar min yogamatta och placerar min diffusor nära den.

06.05: Juice

Diffusern är påslagen och jag går till köket för att göra en hälsosam grön juice i min slow juicer maskin. Jag försöker alltid använda ekologiska ingredienser, men oavsett så ser jag till att rengöra dem ordentligt.

Recept på Hälsosam Juice: Green Wellness

1 stjälk selleri
1 citron
1 handfull spenat
1 handfull grönkål
5 cm ingefära

Mixa ingredienserna i din slow juicer maskin. Om du inte har en slow juicer, använd en vanlig mixer med 100 ml vatten och sila av vattnet efter användning. Jag tar sedan juicen med mig till yogamatttan. 

06:15: Andningsträning, Meditation, and bekräftelse

Jag tar med mig min juice och gör min andningsövning. En andningsövning som funkar bra på morgonen är att andas långsamt. Räkna till 4 medan du andas in, och räkna sen till 5 när du andas ut. Ett par minuter av detta  kommer gör gott för ditt mående. 

För mig räcker det med cirka 5 minuters meditation på morgonen. Min favoritmeditation är att säga bekräftelser till mig själv, en mening jag börjar med "Jag är ..." som du sen upprepar i ditt huvud.

Mina favoritbekräftelser
- Jag är fantastisk
- Jag är unik
- Jag är lugn
- Jag är glad
- Jag är tillräckligt bra

Meditation med bekräftelser:
1. Hitta en bekväm sittplats
2. Blunda
3. Andas långsamt genom näsan
4. För varje inandning, tänk på orden "Jag är ..."
5. För varje utandning, tänk på ditt valda ord, dvs. "...Lycklig"
6. Upprepa så många gånger du vill
7. Öppna ögonen
8. Lägg märke till ditt mående

06.25: Self-Massage

För att avsluta min morgonrutin använder jag min yogaolja med doft av ros och lavendel. Den är organisk och ger näring till både hud och hår. Jag andas in doften av oljan och ger mig själv en kort massage - vissa dagar en nackmassage, andra dagar en fotmassage. Det är en trevlig påminnelse om att vara snäll mot dig själv.

Jag önskar att du får en dag fylld med tacksamhet och glada stunder!

Välkommen in för att följa mig på Instagram @iamyogachristine. Jag delar dagliga meditation- och hälsotips på min story. Jag vill inspirera dig att leva ett liv med välbefinnande och balans. Besök också min hemsida www.yogachristine.no; där kan du köpa min organiska yogaolja och registrera dig till mitt nyhetsbrev för att lära dig mer om mina evenemang och workshops.

Curious of what essential oils can do for you?

98.8%

experience positive effects within 30 days of buying volant essential oils and diffusers.

TrustScore 4.7 | 800+ reviews
"Jag har länge velat ha en diffuser. Den vackraste fanns på Volant Aroma. Kände inte till eteriska oljor sedan tidigare och dess egenskaper, de är helt otroliga. Man känner ett välbehag och välmående. Det känns att de påverkar en på djupet. Köpt flertalet olika dofter som sprider sig i hemmet. På kvällen en avslappnande och på morgonen en uppiggande :) Jag kommer att köpa fler då jag vill ha en i varje rum. " Elin J.
"Älskar min diffuser, hemmet luktar nystädat och en underbar doft sprider sig :-) Supernöjd" Frida H.
"Jag är besatt!! Ångrar inte en sekund att jag köpte den. Lätt att rengöra, lätt hanterlig, sprider doften bra, fin inredningsdetalj!" Jasna
"Första intrycket var att den var vacker, men en smula liten. Men den bara växer och växer i ens ögon. Underbara dofter. Och med det är den nu en oumbärlig del till ett trivsamt och harmoniskt hem." Robban
"Det bästa köpet jag har gjort! Så nöjd! Det var nog detta jag har längtat efter, på länge!! Luktar så gott hela lägenheten och jag mår bra av dessa eteriska oljor!!" Mihaela L.
"Inspirerande kommunikation, köpte min diffuser med ett stort mervärde och är otroligt nöjd. Sleep-blandningen är en ny favorit 🙏" Nina E.
"Så nöjd med min diffuser som både är snygg som inredning och dessutom gör jobbet. Luften känns renare och fräschare och min astma känns redan bättre efter en månads användning" Chloe L.

Other blog posts