90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

Mani om inredning och aromaterapi

Vi mötte den tyska influencern Mani (@afrobohemianliving) och pratade om inredning och aromaterapi. Lär känna henne bättre i det här inlägget.

1. Vad är det viktigaste för dig när det handlar om inredning?

Jag bor nära naturen mellan en skog och en sjö. Naturen och harmonin som omger mig återspeglas i mitt hem. Jag uttrycker också mina afrikanska rötter i mitt hem. Du kan hitta och känna igen mig i mitt hem.

2. Vad är det första du lägger märke till i andra människors hem? 

Det första jag "känner" när jag går in i en annan persons hem är atmosfären. Hur beter sig människorna i hemmet, vad lägger jag märke till, hur luktar det, vilka färger och möbler används, är det städat eller kaotiskt? Ett hem speglar verkligen en människas personlighet. 

3. Hur använder du aromaterapi i din vardag, och hur hjälper din diffuser dig?

Aromaterapi har varit en följeslagare i min vardag i många år. Vem minns inte doften av en vacker blommande ros? Den här doften kan man lätt komma ihåg!

Min morgon börjar med en doft och kvällen slutar med en annan. Mina kvällsdofter är lätta och avslappnande för sovrummet, oftast lavendel eller frankincense. På morgonen kan det vara en fräsch och uppiggande doft, till exempel citron, apelsin eller min favoritblandning av eteriska oljor – Breathe från Volant. På vintern är ett varmt bad med några droppar eukalyptus eller geranium en riktig soul comfort. 

4. Vilka positiva effekter märker du från aromaterapi? 

Den positiva effekt som jag märker utöver välbefinnandet är att det finns en underbar doft i rummet, som är mycket naturlig och diskret. Jag gillar att kunna sprida en ny doft varje dag beroende på mitt humör.

5. Vilka eteriska oljor är dina favoriter?

Breathe, Lavender, Frankincense, Sleep och Geranium.

Curious of what essential oils can do for you?

98.8%

experience positive effects within 30 days of buying volant essential oils and diffusers.

TrustScore 4.7 | 800+ reviews
"Jag har länge velat ha en diffuser. Den vackraste fanns på Volant Aroma. Kände inte till eteriska oljor sedan tidigare och dess egenskaper, de är helt otroliga. Man känner ett välbehag och välmående. Det känns att de påverkar en på djupet. Köpt flertalet olika dofter som sprider sig i hemmet. På kvällen en avslappnande och på morgonen en uppiggande :) Jag kommer att köpa fler då jag vill ha en i varje rum. " Elin J.
"Älskar min diffuser, hemmet luktar nystädat och en underbar doft sprider sig :-) Supernöjd" Frida H.
"Jag är besatt!! Ångrar inte en sekund att jag köpte den. Lätt att rengöra, lätt hanterlig, sprider doften bra, fin inredningsdetalj!" Jasna
"Första intrycket var att den var vacker, men en smula liten. Men den bara växer och växer i ens ögon. Underbara dofter. Och med det är den nu en oumbärlig del till ett trivsamt och harmoniskt hem." Robban
"Det bästa köpet jag har gjort! Så nöjd! Det var nog detta jag har längtat efter, på länge!! Luktar så gott hela lägenheten och jag mår bra av dessa eteriska oljor!!" Mihaela L.
"Inspirerande kommunikation, köpte min diffuser med ett stort mervärde och är otroligt nöjd. Sleep-blandningen är en ny favorit 🙏" Nina E.
"Så nöjd med min diffuser som både är snygg som inredning och dessutom gör jobbet. Luften känns renare och fräschare och min astma känns redan bättre efter en månads användning" Chloe L.

Other blog posts