90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

Sveriges bästa yogastudio 2022

I Europa finns några av de bästa yogastudiorna i världen. Vare sig du är en erfaren yogi eller någon som inte kan skilja asana från pranayama finns det en yogastudio som passar dig.

Från Ashtanga till Yin, Bikram och vidare har vi besökt hundratals yogastudior över hela kontinenten för att ge dig en slutgiltig lista. Varje studio har valts ut utifrån sitt utbud, sitt engagemang för hälsa och välbefinnande och de recensioner den fått.

Här är de 20 bästa yogastudiorna i Sverige.

Sveriges bästa yogastudior 2022

Yogastudior i Stockholm

Yogastudior i Göteborg

Om din favorityogastudio inte finns med på listan och du tycker att den borde finnas med, skriv till oss: support@volantaroma.se

Curious of what essential oils can do for you?

98.8%

experience positive effects within 30 days of buying volant essential oils and diffusers.

TrustScore 4.7 | 800+ reviews
"Jag har länge velat ha en diffuser. Den vackraste fanns på Volant Aroma. Kände inte till eteriska oljor sedan tidigare och dess egenskaper, de är helt otroliga. Man känner ett välbehag och välmående. Det känns att de påverkar en på djupet. Köpt flertalet olika dofter som sprider sig i hemmet. På kvällen en avslappnande och på morgonen en uppiggande :) Jag kommer att köpa fler då jag vill ha en i varje rum. " Elin J.
"Älskar min diffuser, hemmet luktar nystädat och en underbar doft sprider sig :-) Supernöjd" Frida H.
"Jag är besatt!! Ångrar inte en sekund att jag köpte den. Lätt att rengöra, lätt hanterlig, sprider doften bra, fin inredningsdetalj!" Jasna
"Första intrycket var att den var vacker, men en smula liten. Men den bara växer och växer i ens ögon. Underbara dofter. Och med det är den nu en oumbärlig del till ett trivsamt och harmoniskt hem." Robban
"Det bästa köpet jag har gjort! Så nöjd! Det var nog detta jag har längtat efter, på länge!! Luktar så gott hela lägenheten och jag mår bra av dessa eteriska oljor!!" Mihaela L.
"Inspirerande kommunikation, köpte min diffuser med ett stort mervärde och är otroligt nöjd. Sleep-blandningen är en ny favorit 🙏" Nina E.
"Så nöjd med min diffuser som både är snygg som inredning och dessutom gör jobbet. Luften känns renare och fräschare och min astma känns redan bättre efter en månads användning" Chloe L.

Other blog posts