De bästa bäraroljorna för eteriska oljor

Ett mycket populärt sätt att använda eteriska oljor är att applicera dem på huden. Detta gör att fördelarna med din valda eteriska olja kan suga in i din hud, så att du kan njuta av deras holistiska fördelar på flera sätt samtidigt!

De bästa bäraroljorna för eteriska oljor

Innan du kan applicera eteriska oljor lokalt måste du dock blanda den eteriska oljan med en bärarolja. Detta hjälper inte bara till att späda ut den eteriska oljan (lite räcker långt!) och sprida den jämnt över huden, utan bäraroljan ger också näring åt huden så att den känns mjuk och silkeslen. En bärarolja hjälper också till att förhindra att den eteriska oljan avdunstar för snabbt från huden, vilket förlänger dess terapeutiska effekter!

Det finns många olika bäraroljor att välja mellan, och var och en av dessa oljor har sina egna unika egenskaper och fördelar. Vilken som är den bästa bäraroljan beror på din hudtyp och dina individuella preferenser.

I den här artikeln går vi igenom några av de bästa bäraroljorna för användning med eteriska oljor, inklusive egenskaperna hos var och en av dem.

 

#Trustpilots främsta varumärke inom välbefinnande