90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

De mest inflytelserika personerna i aromaterapi 2022 

Av Ezequiel Aranguren

Vill du veta mer om eteriska oljor och aromaterapi? För att lära dig mer så börja med att följa några av de ledande experterna inom aromaterapi och eteriska oljor. I en industri där det finns flera olika åsikter, med vissa mer trovärdiga än andra, är det viktigt att veta vem du borde lyssna på. 

För att hjlpa dig har vi efterforskat och skapat en lista av de topp 50 experter inom aromaterapi som du borde följa 2022. Vi har rankat dem till följd av expertis och inflytande. 

 #mythbuster #safety #educator

Robert Tisserand är en internationell föreläsare, lärare och konsult för vetenskapen bakom, och egenskaperna av eteriska oljor för säker och effektiv användning. Eteriska oljor Robert Tisserand specialitet och grunden av hans märke. Han känner till det mesta om eteriska oljor. 

Tisserand arbetar för att förbättra människors välmående och idag har han ett företag i England som säljer oljor av högsta kvalitet från deras högkvarter i Sussex. 

För vissa är Robert Tisserand en guru för allt som finns att veta om eteriska oljor och han är även känd som en "myth buster" och förespråkare för eteriska oljor. 

Curious of what essential oils can do for you?

98.8%

experience positive effects within 30 days of buying volant essential oils and diffusers.

TrustScore 4.7 | 800+ reviews
"Jag har länge velat ha en diffuser. Den vackraste fanns på Volant Aroma. Kände inte till eteriska oljor sedan tidigare och dess egenskaper, de är helt otroliga. Man känner ett välbehag och välmående. Det känns att de påverkar en på djupet. Köpt flertalet olika dofter som sprider sig i hemmet. På kvällen en avslappnande och på morgonen en uppiggande :) Jag kommer att köpa fler då jag vill ha en i varje rum. " Elin J.
"Älskar min diffuser, hemmet luktar nystädat och en underbar doft sprider sig :-) Supernöjd" Frida H.
"Jag är besatt!! Ångrar inte en sekund att jag köpte den. Lätt att rengöra, lätt hanterlig, sprider doften bra, fin inredningsdetalj!" Jasna
"Första intrycket var att den var vacker, men en smula liten. Men den bara växer och växer i ens ögon. Underbara dofter. Och med det är den nu en oumbärlig del till ett trivsamt och harmoniskt hem." Robban
"Det bästa köpet jag har gjort! Så nöjd! Det var nog detta jag har längtat efter, på länge!! Luktar så gott hela lägenheten och jag mår bra av dessa eteriska oljor!!" Mihaela L.
"Inspirerande kommunikation, köpte min diffuser med ett stort mervärde och är otroligt nöjd. Sleep-blandningen är en ny favorit 🙏" Nina E.
"Så nöjd med min diffuser som både är snygg som inredning och dessutom gör jobbet. Luften känns renare och fräschare och min astma känns redan bättre efter en månads användning" Chloe L.

Other blog posts