Gratis frakt över 450kr / Alltid fria returer

Must reads

 • Mani om inredning och aromaterapi

 • Eteriska Oljor för SAD: 5 Eteriska Oljor för att Överleva Vinterblues

  Vintern kan vara brutal. När den gör sin årliga inträde faller offren för dess kyla av sorg, som om de är inhöljda i en mörk bubbla.
 • Hur Fungerar Eteriska Oljediffusorer?

  Eteriska oljor har funnit i århundraden. Forntida civilisationer var väl medvetna om deras terapeutiska egenskaper och använde dem ofta för avkoppling och meditation. Eteriska oljor har inte förändrats mycket under årtusenden, men hur eteriska oljediffusorer fungerar har.

 • Fem eteriska oljor för att undvika ångest

  Ångest kan vara förlamande, vilket hindrar dig från att njuta av saker som du vanligtvis älskar och begränsar din vardag. Om du lider av ångest kan träning av mindfulness, meditation och yoga hjälpa. Studier har också visat att aromterapi kan ha en positiv inverkan när det kommer till ångest.
 • Min resa med eteriska oljor

  Jag heter Emilie Nyman och jag arbetar som osteopat och yogalärare i Oslo. Jag ordnar och undervisar också yoga retreater över hela Norge. Under de senaste tio åren har jag utforskat och upplevt många delar av världen. Natur, människor och kultur inspirerar mig. Jag är särskilt fascinerad av samhällen som använder lokala och naturresurser för att leva i enlighet med gamla traditioner. 
 • Hur man använder eteriska oljor på ett säkert sätt

  Eteriska oljor är kraftfulla och bör användas med försiktighet. Medan de
  är vanligtvis säkra, vissa människor kan ha en dålig reaktion på vissa oljor.
 • Motverka stress och koppla av med aromaterapi

  Om du är stressad kan mindfullness, massage och yoga hjälpa dig. Studier visar också på att aromaterapi kan ha signifikanta effekter på ditt välmående.
 • Bärande oljor för eteriska oljor

  Den helande doften av eterisk olja kan avdunsta snabbt. I kombination med en bärande olja kan detta undvikas. Bärande oljor kommer vanligtvis från den feta delen av växten, vilket gör att doften från en eterisk olja kan hålla i sig under längre tid.
 • Vad är aromaterapi och eteriska oljor?

  Aromaterapi hjälper dig att må bra samtidigt som det förbättrar din hälsa med hjälp av eteriska oljor och aromer. Vissa kallar det för aromaterapi med eteriska oljor.
 • Morgonrutin med aromaterapi - förvandla ditt liv

  Rutiner är nyckeln till produktivitet, effektivitet och välbefinnande. De hjälper dig att utföra viktiga aktiviteter utan att använda viljestyrka, så att du istället kan använda viljestyrkan för att klara av livets olika utmaningar. Med prövningar och misslyckanden har jag funnit att morgonrutinen är den viktigaste och mest effektiva rutinen.
 • En morgorutin som inkluderar andning, meditation och eteriska oljor

  Jag heter Christine och jag är en holistisk instruktör för yoga och meditation. Jag har en passion för det naturliga livet och välbefinnande. Jag vet att livet kan vara stressande och dränera dig på energi. Jag har sett de negativa effekterna som stress kan ha på kroppen. Lyckligtvis finns det enkla verktyg som kan hjälpa dig att återställa balansen och förbättra din vilopuls.
 • Dofter för badrummet: 6 sätt att använda eteriska oljor i badrummet

  Här lär du dig 6 sätt att använda eteriska oljor för att få badrummet att lukta friskt och inbjudande.