Gratis frakt över 450kr / Alltid fria returer

Tips & Recipes

 • Fotbad med eteriska oljor

  Att ta ett fotbad i slutet av en lång dag har blivit en av mina enklare men samtidigt viktigaste rutiner. Det är något jag gör hemma, på hotell, eller med varmt vatten i naturen. Det ligger något vackert i att skölja fötterna, tvätta bort dagens spänningar och göra sig redo för en ny start imorgon.
 • En handduksuppfräschare med doft av havet

  En naturlig spray är ett trevligt sätt för att hålla dina handdukar fräscha. Vi älskar att använda vår Bergamottolja, Lavendelolja och Eucalyptus Pure Organisk Eterisk olja för att uppnå det. Vi anser att det ger dem doften av en frisk havsbris. I det här receptet la vi också till några droppar citronolja för att addera lite extra glädje.

 • 6 älskvärda recept på eteriska oljeblandningar

  Det finns otaliga recept på eteriska oljeblandningar. Här har vi samlat de 6 bästa recepten för din aromadiffuser.
 • En naturlig hårolja

  Eteriska oljor från rökelse, bergamott och bärnsten utgör en underbar grund för hårets doft. Bärnsten och rökelse skapar en tydligt doftande kvalité som håller länge. Det betyder att du kan känna av den härliga doften under hela dagen.
 • Skapa din egen oljeblandning: tillflyktsorten

  Vi har skapat ett recept som luktar precis som på ett spa. Vi har tagit till vara på de återställande egenskaperna hos eukalyptus och grapefrukt som kan hittas i en poolcocktail. X har en lätt och luftig doft, vilken blir ännu mer exotiskt när eterisk olja från Ylang Ylang tillsätts.
 • Eterisk oljeblandning: Varva ner

  När arbetsdagen är över, skåla för framgångarna oavsett storlek genom att blanda en het aromdiffuercocktail. Vi kallar det för att varva ner.