Gratis frakt över 450kr / Alltid fria returer

Founder image

Vår diffuser

Vår aromadiffuser är utformad för att doftsätta ditt utrymme inomhus med eteriska oljor och blandningar som kan hjälpa dig att få ökad energi, medvetenhet, lugn och ro – bara tryck på knappen och slappna av.

Vad är en diffuser?

En diffuser skapar samma uppfriskande känsla med eteriska oljor som du får när du står intill ett vattenfall och andas in luften. Njut av de 100% naturliga fördelarna med eteriska oljor på ett enkelt sätt. Eteriska oljor är utvunna direkt från växter och frukter, och har en fräsch och blommig arom.

Upptäck vår diffuser!
Product image
Founder image

Hur fungerar det?

Inuti varje diffuser finns en liten keramikplatta som tillverkar en kylig, doftfri stråle av vattenånga, precis som ångan runt ett vattenfall. Vibrationen bryter ner den eteriska oljan till mikroskopiska partiklar som sprids i luften, så du enkelt kan fräscha upp ditt hem.

Köp nu

Varför använda en diffuser?

En diffuser är ett perfekt alternativ till doftljus och hjälper dig att ta vara på naturens stora fördelar i ditt hem, på ditt kontor eller valfri plats. Om du är i behov av mer vila, sömn, energi eller fokus kan våra diffusers och eteriska oljeblandningar hjälpa dig.

Våra Diffusers