90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

Founder image

Välkommen till vår värld

Eteriska oljor har förmågan att ändra vårt humör. De kan få oss att slappna av, ge oss energi, göra oss mer fokuserade eller hjälpa oss att sova. De kan till och med ta oss tillbaka till ett specifikt minne – som när en parfym får dig att tänka på din första kärlek.

Founder image

Vilka vi är

Vi är äventyrare. Drömmare. Optimister. Vi tror på en bättre värld. Vi gör vårt bästa för att skapa en positiv, hållbar och långvarig påverkan i våra kunders liv.

Vi är ledande inom naturlig arom och produktdesign. Vi har breddat vår kompetens och vision till det yttersta för att skapa marknadens bästa aromaprodukter för vardagligt bruk. 

Founder image

Vad vi gör

Vi har tagit de minimalistiska, moderna och rena principerna i skandinavisk design för att skapa tidlösa och funktionella produkter.

Vi har en vision om att få världen att dofta bättre. 

Varför vi gör det

Vi tror på kärlek. Familj. Inkludering. Och att det finns en plats för alla. Vi gör vårt allra bästa för att skapa produkter som för människor samman, oavsett ursprung, sexuell läggning eller hudfärg.

Varje dag strävar vi efter att bli mer hållbara och reducera vårt ekologiska fotavtryck. Diffuserns fodral är tillverkat av porslin, medan basen är gjord av BPA-fri plast. Vi använder glasflaskor för de ekologiska eteriska oljorna och papper som paketering. 

Product image
Product image

Våra produkter

Vi är besatta av detaljer och syftet med våra produkter. Vårt team har designat en diffuser som är lika effektiv som den är elegant. Diffusern är handgjord av högkvalitativt porslin. Varje diffuser är unik. Och vi har valt ut de bästa ekologiska, 100% rena, eteriska oljorna från världens alla hörn.

Vår grundare

Daniel växte upp i en liten ort på den norska landsbygden och introducerades tidigt för en naturlig livsstil. Han skapade den första Volant-kollektionen i sin lägenhet, där han packade alla ordrar och själv levererade dem på sin cykel. Nu leder han team i både Oslo och Stockholm.

Frågor? Besök vår FAQ för mer information.