90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

Returer & Byte

Volant brinner för  att hjälpa dig med det du behöver för att leva ett bättre liv genom aromterapi. Vi är medvetna om att ett köp inte alltid blir som man tänkt sig. Därför erbjuder vi marknadens bästa policy för returer och byten. 

100% nöjdhetsgaranti
Vi tror att du kommer älska våra produkter lika mycket som vi älskar att designa och producera dem. Därför erbjuder vi 100% nöjdhetsgaranti på vår Volant Diffuser. Returnera din diffuser kostnadsfritt, utan några konstigheter, inom 30 dagar. 

Alla övriga produkter kan returneras eller bytas kostnadsfritt inom 14 dagar efter köp om varan returneras oanvänd och förseglad i dess originalförpackning. Kontakta vår kundsupport på support@volantaroma.com för att få hjälp med returer och byten. 

Expressleverans
Expressleverans finns tillgänglig till en extra kostnad. Det är ett riktigt bra alternativ för kunder som köper gåvor eller liknande i sista minuten. Välj "express" vid utcheckning. 

Prisjusteringsgaranti
Det glädjer oss att kunna erbjuda en prisjustering under reor och utförsäljning om du har köpt en produkt 30 dagar före rean. Din återbetalning förs över till det kort eller konto du betalade med. Prisjusteringar erbjuds inte på utgångna artiklar. Prisjusteringar är inte giltiga vid köp med presentkort.  

Hur det fungerar

Maila eller chatta med oss

support@volantaroma.com

Få en kostnadsfri returetikett

Vi skickar med en kostnadsfri returetikett då du vill skicka tillbaka produkten till oss. 

Få en ny produkt, butikskredit eller återbetalning

När vi har mottagit produkten kontrollerar vi den och skickar dig sen en ny produkt, ger dig öppet köp, eller gör en återbetalning. 

100,000+ nöjda kunder

Gå med i volant aromfamilj

Leverans enligt schema
Spara 15% på dina favoritoljor
Avbryt, lägg till, pausa eller byt produkter när du vill

*Prenumerationer har ett minimum om två leveranser. Kun ordrar över 450kr levereras kostnadsfritt

Kom igång

Vi levererar inom 1-2 dagar