90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

Få 3 Eteriska Oljor Gratis!

Vår svarta stendiffuser och eteriska oljeblandning Energy tilldelades priset bästa hälsoprodukter av Elle 2020.

Vi erbjuder dig en superaffär på vår prisbelönta diffuser den här veckan. Och du får våra tre mest populära eteriska oljeblandningar gratis.

Bonus: Beställ idag och få vår ultimata e-bok gratis!

Nyfiken på vår diffuser?

Att hitta tid för vila mitt i en hektisk vardag kan vara svårt. Långa dagar på jobbet och stressiga eftermiddagar kan leda till låg energi. Mindre kvalitetstid med dina nära och kära.

Eteriska oljor har potentialen att förändra vårt humör. De kan få oss att koppla av, ge oss energi, göra oss mer fokuserade eller hjälpa oss att sova bättre.

En aromdiffuser är det enklaste sättet att använda eteriska oljor. Ett naturligt alternativ till doftljus. Tillsätt vatten och oljor för att fräscha upp ditt hem.

Få 3 eteriska oljor gratis – Spara 1000 kr

Vi är ett nytt skandinavisk märke. Nu vill vi att du ska testa våra prisbelönta produkter. Vi tycker att det borde vara enkelt och prisvärt att ta hand om dig själv och dina nära.

Det är därför vi ger dig:

 • Vår bestselgende diffuser (Sort) 
 • Våre 3 mest populære eteriske
       oljeblandinger (Energy, Relax og Sleep)  
 • E-bok (150 sider) med absolutt alt du
       trenger å vite om eteriske oljer 
 • Vår bästsäljande diffuser (Svart) 
 • Våra tre mest sålda eteriska oljeblandningar (Energy, Relax och Sleep) gratis
 • Vår e-bok (150 sidor) som innehåller allt du behöver veta om eteriska oljor, gratis

Normalpris för alltihop är ungefär 2,891 kr
Beställ idag och betala endast 1,891 kr

Fri frakt inom 1-3 dagar

Vi är säkra på att du kommer att älska Volants Diffuser. Testa den i ditt hem i 30 dagar, och om du mot all förmodan vill lämna tillbaka den så erbjuder vi gratis retur och pengarna tillbaka – inga konstigheter.

Volant Stendiffuser och olja utsågs till en av de bästa produkterna inom wellness i Skandinavien

98.3 %

av våra kunder upplever positiva effekter inom 30 dagar

Omnämnd i:

Presenterad i:

Den Moderna Minimalisten

Butikspris: 1249 kr

Vår handgjorda diffuser är minimalistisk och elegant, vilket hjälper dig att sprida eteriska oljor i hela ditt hem. Den keramiska ytan i matt svart är en modern inredningsdetalj och kommer att höja alla utrymmen med sin vackra närvaro.

Aromdiffusers är utformade för att sprida dofter i ditt inomhusutrymme med eteriska oljor och blandningar och kan hjälpa dig att uppleva mer energi, medvetenhet, lugn och vila.

Säkra betalningar med

Våra 3 Bästa Blends (värde 807 kr)

Vardaglig boost   |  15 ml

Organic Energy är en fräsch och saftig blandning. Friska citrus-aromer från Amyris, Grapefruit, Lime och Bergamot som blandats med en skvätt Juniper medför känslan av vår och solsken mot din hud. Kickstarta din dag med denna energigivande blandning. 

Våra 3 Bästa Blandningar (värde 807 kr)

Vardaglig boost   |  15 ml

Organic Energy är en fräsch och saftig blandning. Friska citrus-aromer från Amyris, Grapefruit, Lime och Bergamot som blandats med en skvätt Juniper medför känslan av vår och solsken mot din hud. Kickstarta din dag med denna energigivande blandning. 

Den ultimata eteriska oljeguiden helt gratis

Butikspris 399 kr

 • Hur man använder eteriska oljor på ett säkert sätt
 • 20 populära eteriska oljor och deras egenskaper
 • Eteriska oljeblandningar och recept att använda i diffusern
 • Eteriska oljerecept för huden
 • Andra sätt att använda eteriska oljor
 • Forskning om eteriska oljor
 • Historien om eteriska oljor
 • Hur eteriska oljor tillverkas

"Jag använder min diffuser och mina oljor innan jag talar och andra situationer där jag känner prestationsångest. Jag använder även diffusern varje morgon för att få igång dagen. Min familj älskar Energy."

Stephani Zannini

"Jag har provat ett antal olika eteriska oljor, men inga är som volants! Mitt jobb är så krävande idag, och jag älskar att använda oljorna både på jobbet och för att varva ner hemma efter jobbet."

Alma Wallin

"Oljeblandningarna luktar fantastiskt. När vardagens stress blir för mycket, hjälper de mig att hitta min frid i livet igen. Den svarta Volant-diffusern ser fantastisk ut medan jag sprider doften. Mycket bättre än andra diffusers som jag har provat."

Oliver Nyberg

Designad i Skandinavien

En diffuser är ett perfekt alternativ till doftljus, och är ett enkelt sätt att dra nytta av de 100% naturliga eteriska oljorna. Om du vill förbättra din vila, sömn, energi eller fokus kan våra diffusers och eteriska oljor hjälpa dig.

volants aromadiffuser är

Handgjord

Porslin är hållbart och robust, och det vackra och eleganta materialet har en matt struktur. Varje stenöverdrag är gjort för hand, lätt i vikt med en tjocklek på 5 mm och målat med den mest solida och hållbara färgen. Varje diffuser är unik.

Skandinavisk

Inspirerad av skandinaviska minimalistiska, moderna och naturliga principer har vi designat en aromadiffuser som är effektiv och elegant. Våra diffusers är designade, utvecklade och testade i Oslo, Norge. Vårt mål är att skapa en modern heminredningsdetalj.

Effektiv

I varje diffuser finns en liten keramisk platta som skapar en sval, luktfri vattendimma när den vibrerar, precis som dimman runt ett vattenfall. Denna vibration bryter tillsatta eteriska oljor i mikroskopiska partiklar och sprider dimman i luften så att du kan fräscha upp ditt hem på ett enkelt sätt.

volant aroma diffuser är

PS: För mindre än du spenderar på doftljus varje år får du den bästa diffusern på marknaden, våra 3 mest populära eteriska oljeblandningar och en gratis 150-sidig e-bok skriven av aromaexperter!

Allt detta med vår ultimata "nöjd eller pengarna tillbaka"-garanti på diffusern.

Betydelse: Om du inte upplever positiva effekter från våra produkter inom 30 dagar får du tillbaka alla dina pengar! Vi är så säkra på att du kommer att älska vår diffuser.

Vi är besatta av detaljer och syfte, och vårt team har designat en diffuser som är lika effektiv som den är elegant. Varje diffuser är unik och handgjord av porslin av högsta kvalitet.

Du får detta unika erbjudande under en kort tidsperiod eftersom vi vill visa att aromadiffusers är enkla men extremt effektiva.

Vi gör vårt bästa för att få en positiv, hållbar och långvarig inverkan på våra kunder och deras nära och kära.

Långvarig stress kan störa din sömn och ditt välbefinnande och kan leda till utbrändhet och ångest. Det är viktigt att upptäcka varningarna tidigt och vidta åtgärder.

Känner du dig mer trött, sömnig eller låg? Prova våra hälsoprodukter nu, helt riskfritt.

OBS: Vi har ett begränsat lager som snart kommer att sälja slut!

Daniel

Spara 1000 kr idag!

gallery + allProductReviews