90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

Rätt! Du har verkligen koll!

Du har gissat rätt och förtjänar därför 1000 kr rabatt.

Tyvärr kan vi verkligen bara fokusera på en sak åt gången. Många studier runt om i världen har visat att multitasking faktiskt försämrar produktiviteten.

Redo för mer fakta om fokus? Då kan du läsa vidare, och dessutom bunkra upp med oljor för 3x bättre fokus. 

SPARA 1000 kr

1. Focus är enkelt

Riktig fokus är som ett sinnestillstånd som bara flödar – det kommer enkelt och naturligt när vi gör något vi gillar och har tid och mentalt rum för. Om det finns många olika saker som distraherar är det svårare att gå in i detta sinnestillstånd. Som tur är kan våra eleganta diffusers sprida fokus med bara en knapptryckning!

SPARA 1000 kr

2. Du väljer inte vad du fokuserar på

“Jo det gör jag visst” tänker du nog nu. Du läser ju den här sidan, och fokuserar på det du läser. Men din hjärna bearbetar så mycket mer än bara den här meningen just nu – och det är inte konstigt. Om till exempel något farligt händer i närheten vill du ju uppmärksamma det, eller hur? Så medan du kan rikta ditt fokus mot något, kan du inte riktigt få det att stanna där. 

SPARA 1000 kr

2. You don’t choose what you focus on

“But of course I do!” you might protest. You’re reading this email, after all. But your brain processes so much more than just this sentence right now – for good reason. If there’s a danger in your environment, you want to notice it, right? So while you can direct your focus, you can’t force it to stay.

SAVE £100 

3. Din hjärna är inte byggd för att multitaska

Du kanske tror att det är en grym idé att fokusera på 2-3 olika saker samtidigt, och att det gör dig mer produktiv. Men din hjärna håller inte med. Den är helt enkelt inte byggd för det. Ett flertal studier har avfärdat denna myt, och visar faktiskt att produktiviteten lider när vi multitaskar. En sak i taget kompis!

SPARA 1000 kr

De bästa oljorna för att förbättra fokus

Focus

Du ser det på namnet. Vår bästsäljande oljeblandning kombinerar de styrkande egenskaperna i kanel, clementin och rosmarin, med en touch av pepparmynta och vanilj för att jaga bort distraktioner.

Peppermint

Pepparmyntans mintiga doft stimulerar ditt sinne och ger dig en energikick. Perfekt när du behöver få saker gjorda och än mer perfekt när du kombinerar den med citron

Rosemary

Dess lugnande doft hjälper till att minska mental trötthet och fungerar uppiggande, vilket gör den idealisk för att bekämpa den där sega tröttheten på eftermiddagarna. Dessutom luktar den gudomligt gott!

Så här säger vårt community om hur de får bättre fokus: