90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

Julklappar har aldrig varit enklare!

Vi har kombinerat våra fräschaste och bästa dofter med våra eleganta diffusers. Ett par klick och julshoppingen är över.

Founder image

"Årets gåva 2022" enligt Vogue

Vem shoppar du till?

Till din kära mamma

En gåva som alla mammor kommer att älska och som de kan använda varje dag för att koppla av, slappna av och ta en paus från all vardagsstress. Perfekt för rätt stämning inför semestern.
PS: Den kommer att passa perfekt till hennes inredning.

Shoppa nu

TIll din flickvän

Är din flickvän galen i dofter och stil? Imponera henne då med Vogues "Årets gåva 2022". Den kommer att få hennes rum att lukta otroligt gott och samtidigt se fantastiskt ut.

Shoppa nu

Till din upptagna pappa

Det här setet innehåller vår bästsäljande diffuser och en doft för varje del av hans dag. När han börjar dagen med en kopp kaffe, när han jobbar, när han kommer hem för att koppla av och när han ska sova sent på kvällen.

Shoppa nu

Till din bästa vän

Var bäst på gåvor i år. Denna omtänksamma gåva kommer att bli årets snackis den här julen. Ett säkert och naturligt alternativ till doftljus som kommer att förvandla deras hem till en oas.

Shoppa nu

Till årets värd

Det här setet är för den som organiserar middagar, fester och älskar att vara social. Den vita diffusern och de medföljande juldofterna kommer att få hemmet att dofta fantastiskt inför julens sammankomster,

Shoppa nu

Till nybörjaren

Allt de behöver för att börja med aromaterapi. Vår mest sålda diffuser och de 3 mest populära eteriska oljorna. Du får också en gratis e-bok på köpet.

Shoppa nu
gallery + allProductReviews