90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

Yes! Din kostnadsfria rapport är på väg. Men medan du väntar:

Gör mörkret lite lättare med aromaterapi!

Vår svarta stendiffuser och eteriska oljeblandning Energy tilldelades bästa hälsoprodukter av Elle 2020.

Vi erbjuder dig en superaffär på vår prisbelönta diffuser den här veckan. Och våra tre mest populära eteriska oljeblandningar gratis.

Bonus: Beställ idag och få vår ultimata e-bok gratis!

Nyfiken på diffusers och eteriska oljor?

Att hitta tid för vila mitt i ett hektiskt liv kan vara svårt. Långa dagar på jobbet och hektiska eftermiddagar kan leda till stress och låg energi. Mindre kvalitetstid att spendera med dina nära och kära.

Eteriska oljor har potential att förändra vårt humör. De kan få oss att koppla, ge oss energi, göra oss mer fokuserade eller hjälpa oss att sova bättre.

En aromdiffuser er det enklaste sättet att använda eteriska oljor. Ett naturligt alternativ till doftljus. Tillsätt vatten och oljor för att återuppliva ditt hem.

Få 3 eteriska oljor kostnadsfritt

Vi är ett nytt varumärke med skandinaviska rötter. Nu vill vi att du ska testa våra prisbelönta produkter. Vi tycker att det borde vara enkelt och prisvärt att ta hand om dig själv och dina nära och kära.

Det är därför vi ger dig:

 • Vår bestselgende diffuser (Sort) 
 • Våre 3 mest populære eteriske
       oljeblandinger (Energy, Relax og Sleep)  
 • E-bok (150 sider) med absolutt alt du
       trenger å vite om eteriske oljer 
 • Vår bästsäljande diffuser (Svart) 
 • Våra tre mest sålda eteriska oljeblandningar (Energy, Relax och Sleep) gratis
 • Vår e-bok (150 sidor) innehåller allt du behöver veta om eteriska oljor gratis

Normalt pris är ungefär 2291 kr
Beställ idag och betala endast 1249 kr

Vi är Volant Aroma och vi har redan hjälpt tusentals som brinner för wellness och inredningsdesign att leva ett bättre liv.

Fri leverans inom 1-2 dagar

Omnämnd i:

NÖJDHETSGARANTI

Lämna Tillbaka Diffusern Gratis, Inga Frågor, Inom 30 Dagar.

Presenterad i:

"Jag använder min diffuser och oljor innan jag talar och andra situationer där jag känner prestationsångest. Jag använder även diffusern varje morgon för att få igång dagen. Min familj älskar energi."

Stephani Zannini

"Jag har provat ett antal olika eteriska oljor, men ingen är som volants! Mitt jobb är så krävande idag, och jag älskar att använda oljorna både på jobbet och att varva ner hemma efter jobbet."

Alma Wallin

"Oljeblandningarna luktar fantastiskt. När vardagens stress blir för mycket, hjälper de mig att hitta min frid i livet igen. Den svarta Volant-diffusern ser fantastisk ut medan jag sprider doften. Mycket bättre än andra diffusorer jag har provat."

Oliver Nyberg

Den Moderna Minimalisten

Butikspris: 1,249 kr

Vår handgjorda diffuser är minimalistisk och elegant, vilket hjälper dig att sprida eteriska oljor i hela ditt hem. Den keramiska ytan i matt svart är en modern inredningsdetalj och kommer att höja alla utrymmen med sin vackra närvaro.

Aromdiffuser är utformade för att sprida doft i ditt inomhusutrymme med eteriska oljor och blandningar och kan hjälpa dig att uppleva mer energi, medvetenhet, lugn och vila.

Säkra betalningar med Klarna

FÅ VÅRA MEST POPULÄRA OLJEBLANDNINGAR FÖR 0 KR

Butikspris 219 kr

Butikspris 205 kr

Butikspris 219 kr

Få våra mest populära oljeblandningar för 0 kr

Organic Energy

Butikspris 219 kr

Vardagens boost

Organic Energy är en fräsch och saftig blandning. Ljusa citrusaromer av söt apelsin, grapefrukt, lime och bergamott blandat med ett streck av enbär väcker känslor av vår och sol på din hud. Starta din dag med denna energigivande blandning.

Organic Relax

Butikspris 205 kr

Luta dig tillbaka

Organic Relax är mjukt och lugnande. Den blommiga blandningen av Palma Rosa, Ylang Ylang, Eucalyptus och Grapefrukt skapar atmosfären som i en lugn blomsterträdgård. Relax sätter scenen för en lugn familjekväll eller någon välförtjänt egen tid.

Organic Sleep

Butikspris 219 kr

Koppla av

Organic Sleep är mjuk och mild. Lavendel, Bergamott och Frankincense blandas med en touch av kamomill för att sätta scenen för din kvällsrutin och en föryngrande sömn. Vår sömnblandning är inspirerad av mjuka textilier och känslan av fräscha lakan. 

Den ultimata eteriska oljeguiden gratis

Butikspris 399 kr

 • Hur man använder eteriska oljor på ett säkert sätt
 • 20 populära eteriska oljor och deras egenskaper
 • Eteriska oljeblandningar och recept att använda i diffusern.
 • Eteriska oljor recept för huden
 • Andra sätt att använda eteriska oljor
 • Forskning om eteriska oljor
 • Historien om eteriska oljor
 • Hur eteriska oljor tillverkas

volant aroma diffuser är

Handgjord

Porslin är hållbart och hållbart och det vackra och eleganta materialet ger en matt struktur. Varje stenöverdrag är gjord för hand, lätt i vikt med en tjocklek på 5 mm och målad med den mest solida och hållbara färgen. Varje diffuser är unik.

Skandinavisk

Inspirerad av skandinaviska minimalistiska, moderna och naturliga principer har vi designat en aromdiffuser som är effektiv och elegant. Våra diffuser är designade, utvecklade och testade i Oslo, Norge. Vårt mål är att skapa ett modernt heminredning.

Effektiv

IVid varje diffuser finns en liten keramisk platta som skapar en sval, luktfri vattendimma när den vibrerar, precis som dimman runt ett vattenfall. Denna vibration bryter tillagda eteriska oljor i mikroskopiska partiklar och sprider dimman i luften så att du kan fräscha upp ditt hem på ett enkelt sätt.

volant aroma diffuser är

PS: För mindre än du spenderar på doftljus varje år får du den bästa diffusern på marknaden, våra 3 mest populära eteriska oljeblandningar och en gratis 150-sidig e-bok skriven av aromaexperter!

Allt detta med vår ultimata "nöjda eller pengarna tillbaka" -garanti på diffusern.

Betydelse: Om du inte upplever positiva effekter från våra produkter inom 30 dagar får du tillbaka alla dina pengar! Vi är så säkra på att du kommer att älska vår diffuser.

Vi är besatta av detaljer och syfte, och vårt team har designat en diffusor som är lika effektiv som den är elegant. Varje diffusor är unik och handgjord av porslin av hög kvalitet.

Du får detta unika erbjudande under en kort tidsperiod eftersom vi vill visa att aromdiffuser är enkla men extremt effektiva.

Vi gör vårt bästa för att få en positiv, hållbar och långvarig inverkan på våra kunders och deras nära och kära.

Långvarig stress kan störa din sömn och din välbefinnande och kan leda till utbrändhet och ångest. Det är viktigt att upptäcka varningsskyltarna och vidta åtgärder.

Känner du dig mer trött, sömnig eller energisnål? Prova våra hälsoprodukter nu, riskfritt.

OBS: Vi har begränsat lager som snart kommer att bli slutsålda!

Daniel
10.11.2020

Spara 1042 kr idag!