90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

KARRIÄR HOS VOLANT

Europeisk B2C startup med globala ambitioner

Founder image

Vår grundare, Daniel

"Mitt stora intresse för att optimera vardagslivet med aromer, kombinerat med kemi och en bakgrundskunskap inom datorer, ledde till Volant - företaget som jag bara behövde starta."

Om du gillar att sätta höga mål och jobba hårt för att nå dem är Volant det rätta stället för dig. Ett jobb här är för dem som vill göra skillnad i samhället och i det vardagliga livet för tusentals personer. 

Varför Volant?

Volant är ett nystartat företag, som i sig är som gjort för de som vill lära sig mer om att starta en egen verksamhet, samt för de som är intresserade av onlinemarknadsföring och produktutveckling.  

Vi tror starkt på mångfald och inkludering och diskriminerar ingen baserat på könsidentitet, ursprung, sexuell läggning, ras, religion, funktionshinder eller ålder. 

Product image

Öppna positioner (3)

Öppen ansökan

Vi söker alltid efter talangfulla personer. Är du intresserad av att jobba med aromaterapi, marknadsföring eller webbutveckling? Då kan Volant vara ett nästa steg i din karriär!

Ansök nu!

Digital Marketing Manager - Stockholm

Volant expanderar. Om du lever och andas digital marknadsföring vill vi gärna prata med dig. Vi söker en Digital Marketing Manager som kan utveckla, förverkliga, spåra och optimera våra digitala marknadsföringskampanjer på alla våra digitala kanaler. Ditt främsta fokus kommer ligga på Tyskland och Nederländerna, och ditt arbete kommer ske från vårt huvudkontor i Berlin. 

Ansök nu!

Supply Chain Manager

Volant söker efter en Supply Chain Manager. Du kommer att utveckla lämpliga strategier för flödesekonomin för att maximera kundernas belåtenhet till lägsta möjliga kostnad. Du ska även leda vårt team inom flödesekonomi till att genomföra bästa praxis, samt mäta prestanda genom överenskomna Key Performance Indicators (KPIs). 

Ansök nu!