90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

Yes! Din kostnadsfria rapport är på väg. Men så länge:

Bekämpa stress med eteriska oljor

Vår vita sten diffuser och vår organiska Lavender eteriska olja fick bästa hälsoprodukten av Elle 2020. 

Vi erbjuder dig ett fantastiskt erbjudande om vår prisbelönta diffusor och våra tre bästa stressavlägsnande eteriska oljor den här veckan. Beställ idag och få vår ultimata e-bok gratis!

Nyfiken på stressreducerande eteriska oljor?

Att hitta tid för vila mitt i ett hektiskt liv kan vara svårt. Långa dagar på jobbet och hektiska eftermiddagar kan leda till stress, låg energi och mindre kvalitetstid att spendera med dina nära och kära.

Eteriska oljor har potential att förändra vårt humör. De hjälper oss att slappna av, få energi, fokusera eller sova bättre.

Aroma diffusers, det enklaste sättet att använda eteriska oljor, är ett naturligt alternativ till doftljus. Det är enkelt och effektivt. Tillsätt vatten och 15-20 droppar eteriska oljor för att återuppliva ditt hem.

Få 3 eteriska oljor GRATIS

Vi är ett nytt brittiskt varumärke med skandinaviska rötter. Vi vill att du ska testa våra prisbelönta produkter. Vi tror att det ska vara enkelt och prisvärt att ta hand om dig själv och dina nära och kära.

Det är därför vi ger dig:

 • Vår bestselgende diffuser (Sort) 
 • Våre 3 mest populære eteriske
       oljeblandinger (Energy, Relax og Sleep)  
 • E-bok (150 sider) med absolutt alt du
       trenger å vite om eteriske oljer 
 • Vår bästsäljande diffusor (vit)
 • Vår 3 bästa eteriska olja för att stressa ner (Lavender, Relax and Lemongrass)
 • Vår e-bok (150 sidor) som innehåller allt du behöver veta om eteriska oljor

Det vanliga priset för allt detta är 1780 kr
Beställ idag och betala endast 1000 kr

Vi är Volant Aroma och vi har redan hjälpt tusentals som brinner för wellness och inredningsdesign att leva ett bättre liv med våra tidlösa och funktionella delar.

Gratis leverans inom 1-5 dagar för hela Sverige

Presenterad i:

Nöjdhetsgaranti

Returnera diffusern gratis, inga frågor, inom 30 dagar.

Featured in:

"Jag använder min diffuser och oljor innan tal och andra situationer där jag känner prestationstryck. Jag använder även diffusern varje morgon för att få igång dagen. Min familj älskar energi."

Stephani Zannini

"Jag har provat ett antal olika eteriska oljor, men ingen är som volants! Mitt jobb är så krävande idag, och jag älskar att använda oljorna både på jobbet och för att varva ner hemma efter jobbet."

Susan Smith

"Oljeblandningarna luktar fantastiskt. När vardagens stress blir för mycket, hjälper de mig att hitta min frid i livet igen. Den svarta Volant-diffusern ser fantastisk ut medan jag doftar mitt utrymme. Långt framför andra diffusers jag har provat."

Oliver Forster

Den moderna minimalisten

Butikspris: 1000 kr

Vår handgjorda sten diffusers är minimalistiska och eleganta, vilket hjälper dig att sprida eteriska oljor i hela ditt hem. Den keramiska ytan i matt svart är en modern inredning och kommer att uppgradera alla utrymmen med sin vackra närvaro.

Aromdiffusers är utformade för att sprida en fantastisk doft inomhus med eteriska oljor och blandningar och kan hjälpa dig att uppleva mer energi, medvetenhet, lugn och vila.

Säkra betalningar med Klarna.

Get our three best stress release essential oils for £0

List price: £10

List price: £15

List price: £9

Få våra 3 bästa oljor för att stressa för 0 kr

Organic Lavender

Butikspris 100 kr

Organic Lavender är örtartad och blommig. På grund av dess balanserande och lugnande egenskaper är lavendel perfekt för din kvällsrutin, passar skönhetsrutinen med dess antibakteriella fördelar och säkerställer en god natts sömn.

Organic Relax

Butikspris 100 kr

Luta dig tillbaka 

Organic Relax är mjuk och lugnande. Den blommiga blandningen av Palma Rosa, Ylang Ylang, Eucalyptus och Grapefruit skapar atmosfären i en lugn blomsterträdgård. Relax sätter scenen för en lugn familjekväll eller någon välförtjänt tid för dig själv.

Organic Lemongrass

Butikspris 90 kr

Organic Lemongrass 
är en rökig och rengörande doft. Lemongrass är antibakteriellt och tonic för kroppen när det sprids. Detta gör det lämpligt för ett varmt bad eller en lugn kväll när du tittar på din favorit Netflix-serie.

Skaffa Ultimate Essential Oil Guide gratis

Butikspris 490 kr

 • Hur man använder eteriska oljor på ett säkert sätt
 • 20 populära eteriska oljor och deras egenskaper
 • Eteriska oljeblandningar och recept att använda i diffusern
 • Eteriska oljerecept för huden
 • Andra sätt att använda eteriska oljor
 • Forskning om eteriska oljor
 • Historien om eteriska oljor
 • Hur eteriska oljor tillverkas

volant aroma diffusers är

Handgjorda

Porslin är hållbart och hållbart och det vackra och eleganta materialet ger en matt struktur. Varje stenöverdrag är gjord för hand, lätt i vikt med en tjocklek på 5 mm och målad med den mest solida och hållbara färgen. Varje diffuser är unik.

Designad i Skandinavien

Inspirerad av skandinavisk minimalism, modernism och naturprinciper har vi designat en aromdiffuser som är effektiv och elegant. Våra diffusers är designade, utvecklade och testade i Oslo, Norge. Vårt mål är att skapa en modern heminredning.

Effektiv

Inuti varje diffuser finns en liten keramisk platta som skapar en sval, luktfri vattendimma när den vibrerar, precis som dimman runt ett vattenfall. Denna vibration bryter tillagda eteriska oljor i mikroskopiska partiklar och sprider dimman i luften så att du kan fräscha upp ditt hem på ett enkelt sätt.

volant diffusers are

P.S .: För så lite som 1000 kr får du den bästa diffusern på marknaden, våra 3 prisbelönta ekologiska eteriska oljor och en gratis 150-sidig e-bok skriven av aromexperter!

Allt detta med vår ultimata "nöjda eller pengarna tillbaka" -garanti på diffusern.

Betydelse: Om du inte upplever positiva effekter från våra produkter inom 30 dagar får du tillbaka alla dina pengar! Vi är så säkra på att du kommer att älska vår diffuser.

Vi är besatta av detaljer och syfte, och vårt team har designat en diffuser som är lika effektiv som den är elegant. Varje diffusor är unik och handgjord av högkvalitativt porslin.

Du får detta unika erbjudande under en kort tid eftersom vi vill visa att aromdiffuser är enkla men extremt effektiva.

Vi gör vårt bästa för att få en positiv, hållbar och långvarig inverkan på våra kunders och deras nära och kära liv.

Långvarig stress kan störa din sömn och din välbefinnande och kan leda till utbrändhet och ångest. Det är viktigt att upptäcka varningsskyltarna och vidta åtgärder.

Känner du dig mer trött, sömnig eller låg på energi? Prova våra hälsoprodukter nu utan risk.

OBS: Vi har begränsat lager som snart kommer att bli slutsålda!

Daniel
08.11.2020

Spara 730 kr idag!