90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

Vi lanserar bärande oljor:
Du har 15% rabatt bara idag!

- Få en drömmig och frisk hy - 

Hur fungerar en bärande olja?

Att applicera eteriska oljor på huden är ett fantastiskt sätt att dra nytta av alla fördelar som eteriska oljor har att erbjuda. Men eteriska oljor är alldeles för starka för att appliceras direkt på huden. Bärande oljor är oljor som passar bra för att späda ut eteriska oljor. När de används separat kan de också förbättra din hy. Vi har utvecklat fyra nya ekologiska bärande oljor, som vi lanserar den här veckan! Upplev samma effekt som från dina favoritoljeblandningar. 

Här är en artikel om du vill läsa mer om hur bärande oljor kan användas.

Utforska våra nya bärande oljor

  • Jojoba Bärande Olja
  • Rosehip Bärande Olja
  • Plum Bärande Olja
  • Blueberry Seed Bärande Olja

Jojoba Bärande Olja

149 kr

Återskapa din hud  |  30 ml

Organic Jojoba Bärande Olja efterliknar hudens talg och minskar därför hudens egen produktion av olja. På så sätt befriar Jojoba huden från oljig klåda. Den får din hud att kännas fantastisk och balanserad, och är dessutom fullproppad med omegas och E-vitamin.

Section

Rosehip Bärande Olja

149 kr

Du förtjänar äkta lyx  |  30 ml

Organic Rosehip Bärande Olja är vårdande och kraftfull. Den lämnar dig med en uppfriskande och lugnande känsla långt efter att den applicerats. Den är lämplig för en mängd olika hudtyper och ger extra lyx till din hudrutin.

Section

Plum Bärande Olja

149 kr

Solkysst året runt  |  30 ml

Organic Plum Bärande Olja är anti-åldrande och uppfriskande. Den lyxiga oljan är perfekt för alla hudtyper och ger dig en balanserad och strålande hud. Fylld med omegas och antioxidanter ger den en sköld mot radikaler. Gör dig redo för en riktig glow.

Section

Blueberry Seed Bärande Olja

169 kr

För en unga och fri känsla  |  30 ml

Organic Blueberry Seed Bärande Olja är anti-åldrande och lugnande. Oljan är full av kraftfulla antioxidanter och omegas. Den skyddar din hud mot radikaler och blått ljus från solen som orsakar hudskador och synliga ålderstecken. Få den där återfuktade och återfuktande hudkänslan med denna aktiva olja.

Volant Stendiffuser och olja utsågs till en av de bästa produkterna inom wellness i Skandinavien

98.3 %

av våra kunder upplever positiva effekter inom 30 dagar