90-dagars riskfri provperiod hemma ✅

Vi lanserar Mists:
Du har 15% rabatt bara idag!

- Bättre sömn, avkoppling, och energi i en sprayflaska - 

Hur fungerar en hydrosolspray?

Föreställ dig att du alltid har en sprayflaska med dig för att återställa energi, hitta lugn, fokusera eller sova. Över 100 000 personer har använt våra ekologiska eteriska oljor och diffusers för att få mer sömn, slappna av, hitta fokus eller få mer energi. Vi lanserar nu helt nya hydrosolmists. Hydrosol är det vatten som används i destillationsprocessen av eteriska oljor. Det är svagare än våra eteriska oljor och kan appliceras direkt på huden. Spraya det på kroppen eller i ansiktet och upplev samma effekt som från dina favoritblandningar av eteriska oljor.

Utforska våra nya mists

  • Rose Water
  • Relax Mist
  • Sleep Mist
  • Energy Mist

Rose Water

149 kr

En kärlekssymbol  |  30 ml

Organic Rose Water Mist är fuktgivande och blommig. Rosen är drottningen av alla blommor och den kommer att ge dig en uppfriskande och vårdande känsla när du sprayar den i ansiktet och på kroppen. Lugna dina känslor och berika din hy, ditt hår och ditt sinne med denna blommiga spray.

Section

Relax Mist

199 kr

Luta dig tillbaka  |  30 ml

Relax Mist är mjuk och lugnande. Den har samma ingredienser som vår oljeblend Relax, med blommiga noter från palma rosa, ylang ylang, eukalyptus och grapefrukt. Den kommer att ge dig en känsla av omedelbart lugn. Släpp på vardagsstressen med denna blommiga och lätta spray.

Section

Sleep Mist

169 kr

Varva ner  |  30 ml

Sleep Mist är mjuk och mild. Den har samma ingredienser som vår oljeblend Sleep. Lavendel, palma rosa och frankincense blandas med en touch av romersk kamomill för att skapa rätt förutsättningar för dina kvällsrutiner och en god natts sömn. Spraya den i ansiktet eller på kroppen under kvällens gång för att sova bättre när det väl är läggdags.

Section

Energy Mist

149 kr

Din vardagsboost  |  30 ml

Energy Mist är fräsch och juicy. Den är en blend av frisk citrus från citron, cederträ och en touch av eukalyptus. Den kommer att ge dig boosten du behöver, när du som mest behöver den, på bara några sekunder. Lägg den i din handväska eller ställ den på ditt skrivbord.

Volant Stendiffuser och olja utsågs till en av de bästa produkterna inom wellness i Skandinavien

98.3 %

av våra kunder upplever positiva effekter inom 30 dagar